Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Sony MDR-XB650BT Koptelefoon

112,95
Verzendkosten: 6,95
-
+
  • Levertijd: 1 - 5 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Bigshopunit.com:Klantbeoordeling Bigshopunit.com: (0)
Dynamische neodymium drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid: De lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. Samen met een zeer gevoelig diafragma kunt u de hoofdtelefoon harder zetten en toch van een helder, nauwkeurig geluid over het hele spectrum blijven genieten.. NFC One-Touch voor directe connectiviteit: Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.. EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid: Deze hoofdtelefoon is onderdeel van het EXTRA BASS-productassortiment van Sony en is ideaal voor het luisteren naar EDM en andere muziekgenres met diepe bas. De Bass Booster-technologie van de hoofdtelefoon zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie, diep basgeluid en een strakke basrespons.. Eenvoudig op te bergen dankzij draaibaar ontwerp: Door de draaibare oorschelpen kunt u de hoofdtelefoon eenvoudig opbergen en handiger meenemen. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat de hoofdtelefoon gemakkelijk in een koffer of tas past zonder dat deze te veel ruimte inneemt.. Zachte oorkussens voor optimaal comfort: Luister in volledig comfort. Deze hoofdtelefoon heeft een zelfstellende hoofdband en zachte oorschelpen die het hele oor bedekken. Geniet van langdurig comfort bij het luisteren naar uw favoriete albums.. Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen: Dankzij een ingebouwde knop en microfoon op de hoofdband kunt u handsfree bellen met bepaalde smartphones terwijl u naar muziek luistert. U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten.. Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren: Na ongeveer 4 uur opladen kunt u genieten van een afspeelduur van circa 30 uur. Zo kunt u blijven luisteren, nummer na nummer, mix na mix..Poorten & interfacesConnectiviteitstechnologie: DraadloosBluetooth: JaNear Field Communication (NFC): JaEnergieOplaadbaar: JaMicrofoonMicrophone direction type: OmnidirectioneelHoofdtelefoonPositie speakers koptelefoon: CircumauralFrequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 HzGevoeligheid koptelefoon: 95 dBImpedantie: 24 OhmDiameter van de luidspreker: 3 cmSoort magneet: NeodymiumAccu/BatterijContinue audio-afspeeltijd: 30 uurAccu/Batterij oplaadtijd: 4 uurOverige specificatiesMicrofoon modus: Electric CondenserDesignHeadset type: StereofonischDraagwijze: HoofdbandKleur van het product: ZwartPrestatieMerkcompatibiliteit: Universeel
  • Signaaloverdracht:Bluetooth
productinformatie
Product omschrijvingDe MDR-XB650BT-hoofdtelefoon combineert het diepe, krachtige geluid van EXTRA BASS met draadloze vrijheid en urenlang luistercomfort.
BCC.nl zegt:BCC zegt:
Dynamische neodymium drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid: De lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. Samen met een zeer gevoelig diafragma kunt u de hoofdtelefoon harder zetten en toch van een helder, nauwkeurig geluid over het hele spectrum blijven genieten..
NFC One-Touch voor directe connectiviteit: Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-funct
ionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor..
EXTRA BASS voor diep, krachtig geluid: Deze hoofdtelefoon is onderdeel van het EXTRA BASS-productassortiment van Sony en is ideaal voor het luisteren naar EDM en andere muziekgenres met diepe bas. De Bass Booster-technologie van de hoofdtelefoon zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie, diep basgeluid en een strakke basrespons..
Eenvoudig op te bergen dankzij draaibaar ontwerp: Door de draaibare oorschelpen kunt u de hoofdtelefoon eenvoudig opbergen en handiger meenemen. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat de hoofdtelefoon gemakkelijk in een koffer of tas past zonder dat deze te veel ruimte inneemt..
Zachte oorkussens voor optimaal comfort: Luister in volledig comfort. Deze hoofdtelefoon heeft een zelfstellende hoofdband en zachte oorschelpen die het hele oor bedekken. Geniet van langdurig comfort bij het luisteren naar uw favoriete albums..
Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen: Dankzij een ingebouwde knop en microfoon op de hoofdband kunt u handsfree bellen met bepaalde smartphones terwijl u naar muziek luistert. U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten..
Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren: Na ongeveer 4 uur opladen kunt u genieten van een afspeelduur van circa 30 uur. Zo kunt u blijven luisteren, nummer na nummer, mix na mix..
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:
De Sony MDR-XB650BT koptelefoon combineert een diep basgeluid met draadloze vrijheid waar je urenlang van geniet. Dankzij de Bass Booster technologie zijn de bastonen extra krachtig, wat goed naar voren komt in dance muziek. Stream nummers vanaf je telefoon dankzij de Bluetooth verbinding met NFC. Je hoeft de hoofdtelefoon alleen even kort aan te raken met een smartphone die beschikt over NFC. De accu is goed voor 30 uur luisterplezier. Zet dus gerust een hele dj set op. Door de flexibele hoofdband en zachte oorkussens is de MDR-XB650BT gemaakt om lang te dragen. Op de oorschelp zitten knoppen om je muziek te bedienen en handsfree te bellen.
VD.nl zegt:VD zegt:
Dynamische neodymium drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid: De lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. Samen met een zeer gevoelig diafragma kunt u de hoofdtelefoon harder zetten en toch van een helder, nauwkeurig geluid over het hele spectrum blijven genieten.. NFC One-Touch voor directe connectiviteit: Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.. EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid: Deze hoofdtelefoon is onderdeel van het EXTRA BASS-productassortiment van Sony en is ideaal voor het luisteren naar EDM en andere muziekgenres met diepe bas. De Bass Booster-technologie van de hoofdtelefoon zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie, diep basgeluid en een strakke basrespons.. Eenvoudig op te bergen dankzij draaibaar ontwerp: Door de draaibare oorschelpen kunt u de hoofdtelefoon eenvoudig opbergen en handiger meenemen. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat de hoofdtelefoon gemakkelijk in een koffer of tas past zonder dat deze te veel ruimte inneemt.. Zachte oorkussens voor optimaal comfort: Luister in volledig comfort. Deze hoofdtelefoon heeft een zelfstellende hoofdband en zachte oorschelpen die het hele oor bedekken. Geniet van langdurig comfort bij het luisteren naar uw favoriete albums.. Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen: Dankzij een ingebouwde knop en microfoon op de hoofdband kunt u handsfree bellen met bepaalde smartphones terwijl u naar muziek luistert. U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten.. Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren: Na ongeveer 4 uur opladen kunt u genieten van een afspeelduur van circa 30 uur. Zo kunt u blijven luisteren, nummer na nummer, mix na mix..
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:
Dynamische neodymium drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid: De lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. Samen met een zeer gevoelig diafragma kunt u de hoofdtelefoon harder zetten en toch van een helder, nauwkeurig geluid over het hele spectrum blijven genieten.. NFC One-Touch voor directe connectiviteit: Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.. EXTRA BASS? voor diep, krachtig geluid: Deze hoofdtelefoon is onderdeel van het EXTRA BASS-productassortiment van Sony en is ideaal voor het luisteren naar EDM en andere muziekgenres met diepe bas. De Bass Booster-technologie van de hoofdtelefoon zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie, diep basgeluid en een strakke basrespons.. Eenvoudig op te bergen dankzij draaibaar ontwerp: Door de draaibare oorschelpen kunt u de hoofdtelefoon eenvoudig opbergen en handiger meenemen. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat de hoofdtelefoon gemakkelijk in een koffer of tas past zonder dat deze te veel ruimte inneemt.. Zachte oorkussens voor optimaal comfort: Luister in volledig comfort. Deze hoofdtelefoon heeft een zelfstellende hoofdband en zachte oorschelpen die het hele oor bedekken. Geniet van langdurig comfort bij het luisteren naar uw favoriete albums.. Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen: Dankzij een ingebouwde knop en microfoon op de hoofdband kunt u handsfree bellen met bepaalde smartphones terwijl u naar muziek luistert. U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten.. Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren: Na ongeveer 4 uur opladen kunt u genieten van een afspeelduur van circa 30 uur. Zo kunt u blijven luisteren, nummer na nummer, mix na mix.. Poorten & interfacesConnectiviteitstechnologie: DraadloosBluetooth: JaNear Field Communication (NFC): JaEnergieOplaadbaar: JaMicrofoonMicrophone direction type: OmnidirectioneelHoofdtelefoonPositie speakers koptelefoon: CircumauralFrequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 HzGevoeligheid koptelefoon: 95 dBImpedantie: 24 OhmDiameter van de luidspreker: 3 cmSoort magneet: NeodymiumAccu/BatterijContinue audio-afspeeltijd: 30 uurAccu/Batterij oplaadtijd: 4 uurOverige specificatiesMicrofoon modus: Electric CondenserDesignHeadset type: StereofonischDraagwijze: HoofdbandKleur van het product: ZwartPrestatieMerkcompatibiliteit: Universeel Dit artikel heeft ean 4548736021563
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:

Dynamische neodymium drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid: De lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons Samen met een zeer gevoelig diafragma kunt u de hoofdtelefoon harder zetten en toch van een helder, nauwkeurig geluid over het hele spectrum blijven genieten
NFC One-Touch voor directe connectiviteit: Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functio
naliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie Geen NFC? Geen probleem Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor
EXTRA BASSÂ? voor diep, krachtig geluid: Deze hoofdtelefoon is onderdeel van het EXTRA BASS-productassortiment van Sony en is ideaal voor het luisteren naar EDM en andere muziekgenres met diepe bas De Bass Booster-technologie van de hoofdtelefoon zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie, diep basgeluid en een strakke basrespons
Eenvoudig op te bergen dankzij draaibaar ontwerp: Door de draaibare oorschelpen kunt u de hoofdtelefoon eenvoudig opbergen en handiger meenemen De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat de hoofdtelefoon gemakkelijk in een koffer of tas past zonder dat deze te veel ruimte inneemt
Zachte oorkussens voor optimaal comfort: Luister in volledig comfort Deze hoofdtelefoon heeft een zelfstellende hoofdband en zachte oorschelpen die het hele oor bedekken Geniet van langdurig comfort bij het luisteren naar uw favoriete albums
Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen: Dankzij een ingebouwde knop en microfoon op de hoofdband kunt u handsfree bellen met bepaalde smartphones terwijl u naar muziek luistert U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten
Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren: Na ongeveer 4 uur opladen kunt u genieten van een afspeelduur van circa 30 uur Zo kunt u blijven luisteren, nummer na nummer, mix na mixPoorten & interfaces
- Connectiviteitstechnologie: Draadloos
- Bluetooth: Ja
- Near Field Communication (NFC): Ja

Energie
- Oplaadbaar: Ja

Microfoon
- Microphone direction type: Omnidirectioneel

Hoofdtelefoon
- Positie speakers koptelefoon: Circumaural
- Frequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 Hz
- Gevoeligheid koptelefoon: 95 dB
- Impedantie: 24 Ohm
- Diameter van de luidspreker: 3 cm
- Soort magneet: Neodymium

Accu/Batterij
- Continue audio-afspeeltijd: 30 uur
- Accu/Batterij oplaadtijd: 4 uur

Overige specificaties
- Microfoon modus: Electric Condenser

Design
- Headset type: Stereofonisch
- Draagwijze: Hoofdband
- Kleur van het product: Zwart

Prestatie
- Merkcompatibiliteit: Universeel

Getloud.nl zegt:Getloud zegt:
Met zijn krachtige, diepe bastonen is de Sony MDR-XB650BT een koptelefoon die zeer geschikt is voor liefhebbers van dancemuziek. Een ander groot voordeel van dit stijlvolle model is het ingebouwde bluetooth, waardoor een kabel niet langer nodig is wanneer je muziek afspeelt vanaf je smartphone. De comfortabele Over-Ear koptelefoon heeft een uitstekende pasvorm dankzij de beweegbare oorschelpen en verstelbare hoofdband. Ook kun je de koptelefoon opvouwen om opbergen eenvoudig te maken. De batterij gaat tot 30 luisteruren mee voordat opladen nodig is. De Sony MDR-XB650BT wordt in verschillende kleuren geproduceerd.Extra krachtigDe koptelefoon behoort tot het EXTRA BASS-assortiment van Sony. De Bass Booster technologie zorgt voor uitstekende akoestische afdichting waardoor de bas goed tot zijn recht komt. Het frequentiebereik ligt tussen de 20 Hz en 20 kHz, het geluid wordt voortgebracht door 30 mm neodymium drivers.Langdurig luisterplezierDe accu kan standby tot 300 uur meegaan, terwijl je tot 30 uur muziek kunt luisteren via bluetooth. Daardoor heb je altijd ruim de tijd voordat je moet opladen. Omdat de oorschelpen beweegbaar zijn en de hoofdband verstelbaar is kun je de koptelefoon perfect passend maken voor jezelf. Het gevolg daarvan is urenlang comfortabel luisterplezier zonder irritatie.Perfect voor onderwegDankzij het comfort is deze koptelefoon handig als je lang onderweg bent. Tegelijk is het opvouwbare design ook geschikt om makkelijk op te bergen. Zo stop je de Sony MDR-XB650BT probleemloos in je tas als je even geen zin in muziek hebt. Word je gebeld tijdens het luisteren? De ingebouwde bediening en microfoon zorgen ervoor dat je perfect kunt schakelen tussen je favoriete muziek en binnenkomende telefoongesprekken.
Directsale.nl zegt:Directsale zegt:
Sony MDRXB650BT, Hoofdband, Stereofonisch, Zwart, NFC/Bluetooth, Universeel, Bluetooth
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:
Dynamische neodymium drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid: De lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. Samen met een zeer gevoelig diafragma kunt u de hoofdtelefoon harder zetten en toch van een helder, nauwkeurig geluid over het hele spectrum blijven genieten..
NFC One-Touch voor directe connectiviteit: Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-funct
ionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor..
EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid: Deze hoofdtelefoon is onderdeel van het EXTRA BASS-productassortiment van Sony en is ideaal voor het luisteren naar EDM en andere muziekgenres met diepe bas. De Bass Booster-technologie van de hoofdtelefoon zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie, diep basgeluid en een strakke basrespons..
Eenvoudig op te bergen dankzij draaibaar ontwerp: Door de draaibare oorschelpen kunt u de hoofdtelefoon eenvoudig opbergen en handiger meenemen. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat de hoofdtelefoon gemakkelijk in een koffer of tas past zonder dat deze te veel ruimte inneemt..
Zachte oorkussens voor optimaal comfort: Luister in volledig comfort. Deze hoofdtelefoon heeft een zelfstellende hoofdband en zachte oorschelpen die het hele oor bedekken. Geniet van langdurig comfort bij het luisteren naar uw favoriete albums..
Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen: Dankzij een ingebouwde knop en microfoon op de hoofdband kunt u handsfree bellen met bepaalde smartphones terwijl u naar muziek luistert. U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten..
Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren: Na ongeveer 4 uur opladen kunt u genieten van een afspeelduur van circa 30 uur. Zo kunt u blijven luisteren, nummer na nummer, mix na mix..

Poorten & interfaces

- Connectiviteitstechnologie: Draadloos
- Bluetooth: Ja
- Near Field Communication (NFC): Ja
Energie

- Oplaadbaar: Ja
Microfoon

- Microphone direction type: Omnidirectioneel
Hoofdtelefoon

- Positie speakers koptelefoon: Circumaural
- Frequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 Hz
- Gevoeligheid koptelefoon: 95 dB
- Impedantie: 24 Ohm
- Diameter van de luidspreker: 3 cm
- Soort magneet: Neodymium
Accu/Batterij

- Continue audio-afspeeltijd: 30 uur
- Accu/Batterij oplaadtijd: 4 uur
Overige specificaties

- Microfoon modus: Electric Condenser
Design

- Headset type: Stereofonisch
- Draagwijze: Hoofdband
- Kleur van het product: Zwart
Prestatie

- Merkcompatibiliteit: Universeel
Algemene productdetails
MerkSony
TypeOver-Ear koptelefoon
OverdrachtDraadloos, Bluetooth
Overdracht
SignaaloverdrachtBluetooth
Frequentierespons20 - 20000 Hz
Microfoon
Audio Input DetailsOmnidirectioneel
Ingebouwde microfoon 
MicrofoontechnologieElektreetcondensator
Stroom
BatterijBatterij hoofdtelefoon oplaadbaar - Lithiumion
ConnectortypeBluetooth
Herlaadtijd4 uur/uren
Looptijd (maximaal)30 uur/uren
Standby-tijd300 uren
Algemene kenmerken
Bluetooth-profielenHands Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Low Complexity Subband Coding (SBC)
Gebruik (locatie)Draagbare elektronica
Gevoeligheid95 dB/mW
HoofdtelefoontechnologieDynamisch
Kabels meegeleverdMicro-USB oplaadkabel - 50 cm
KleurZwart
ProducttypeKoptelefoon - Bluetooth - NFC
SerieXB Series
Koppeling
ConnectiviteitstechnologieDraadloos
Diversen
ControlsVolumeregeling
GeluidseffectenExtra bas
Impedantie24 Ohm
Type dopjes koptelefoonGesloten
Uitvoermodus geluidStereo
Afmetingen & gewicht
Diafragma30 mm
Massa190 g
Identificatie
EAN4548736021563
MerkSony
SKUMDRXB650BTB.CE7
Draagmogelijkheden
Model van hoofdtelefoonCircumaural
Algemene productdetails
ProductlijnSony MDR

Alle aanbieders

Sony MDR-XB650BT Rood

varianten

Sony draadloze hoofdtelefoon MDRXB650BTL

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Koptelefoons

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.